Harry Potter Time Turner

November 22, 2014

Da da, dobro ste procitli imam originalnu ogrlicu iz filma Harry Potter. Dugo sam je trazila i onda sam je nasla na kupoprodajnom internet sajtu- Limundo. To je sajt na kome aukcijom i podizanjem cena kupujete neki zeljeni predmet. Platila sam je 1000 dinara.

Za one koje ne znaju to je ogrlica iz 3 dela Harry Pottera, i to je Hermionina ogrlica. Sa tom ogrlicom ona putuje kroz vreme i vraca se na prethodne casove.
Ogrlica je zlatne boje, sa pescanim satom na sredini, a deo na kome se nalazi sat ima zvezdice. Pescani sat se vrti oko svoje ose. A krug koji ide odmah posle sata se vrti gore i dole. Zbog toga se sat moze okretati ali ne meri neko vreme, nego se samo okrece.

Lanac je duzine oko 50 cm, a precnik medaljona 43mm.

Ogrlica je veoma lepa, i mnogo lepo stoji. Na njoj je ugraviran originalni natpis iz filma: "I mark the hours, every one, Nor have I yet outrun the Sun. My use and value, unto you, Are gauged by what you have to do."

You Might Also Like

7 comments

  1. Jaooj Bože! :O Jaivim za Harija :O Ima li ih još na Limundu?? .)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joj ne znam.. Mislim da trenutno nema ali ce mozda taj covek ponovo staviti na prodaju. ♥ Javicu ti ako nadjem.. :3

      Delete
  2. Oboyavam Harija Poter. Posebno Hermionu. super ogrlica i super blog

    ReplyDelete
  3. Ови наши баш безобразно деру с обзиром на то да наручују са кинеског сајта и плаћају мање од евро. Додуше, кад се тако наручује, заломи се и лош примерак, али и даље је цена превисока.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa jeste, ali dobro. Ja nesto kupujem i preko interneta, iz drugih zemalja, kad pronadjem nesto lepo.☺

      Delete

Reci svoje iskreno mišljenje ☺