May Favorites

June 01, 2015

Danas ulazim na blogger, 10 novih postova. Ulazim na youtube isto tako, pa reko onda je pravo vreme da i ja napisem jedan novi post. :)

Iskreno, nisam zelela da pisem ovaj post, a onda sam shvatila da imam bas dosta favorita i da bih trebala, tako daaa..... S' obzirom da je maj za mene bio dosta naporan, zbog toga sto sam bila bolesna, i zato sto sam se dosta samopovredjivala (Da, da kvake su moji najveci neprijatelji. ☺) I lose vreme na kraju maja me je dosta nerviralo, ali k'o da me neko pita. -_- A'e da pocnemo. :)


Krenucemo od proizvoda kojim sam odusevljena. Ovo je Elite Professional cetka za kosu, sa prirodnom dlakom. Eh, sada zasta to sluzi? Pa ovako, svima nama se masti kosa zar ne? Meni se uglavnom masti samo teme a kraje vi su mi suvi, pa zato pucaju. Ova cetka je ustanju da tu masnocu prenese na celu dlaku i tako se masnoca rasiri svuda, a krajevi ne budu ispucali. Pritom kad se cesljate njom nista ne cupa vec ceska.☺Ja sam je kupila u Dm-u, ali mislim da ima i u Lilly-ju.


Sledeci je ovaj lak u nekoj krem boji-boji koze. Kupila sam ga pre neki dan i htela sam da kupim onaj Nude, a zavrsila sam sa ovim i nimalo se ne kajem. Mnogo je lep i jednostavan i samo daje malu boju ili pigment noktima. Nije napadan i moze da se nosi u skolu. Pored toga dugo stoji na noktima i ne guli se lako.


Ajde da ne bude da nisam stavila ni jedan parfem, stavicu ovaj. Ranije sam ga koristila, a onda sam pronasla neke nove, ali sam ga skoro dobila za rodjendan i onda ga opet dosta koristim. Hmmm.... mirise naa.... neko cvece ne znam (Meni inace svi parfemi mirisu na cvece XD)


Ovu Nivea kremu sam vec ranije koristila, pa mi je mama ponovo kupila. Jako je "mekana" i hladi na neki nacin. Koza je jako brzo upija, a ruke posle budu mekane. Probajte, necete se pokajati!


Svecicaaa *-* Stalno sam trazila neku svecu koja ce mi se svidjati. Inace ne volim svece imaju bas napadan miris, ali ova je savrsena. I pakovanje je savrseno. Podseca me na one staklene cinije za bombone iz Americkih filmova. Ima miris kao na neki nezan cvet, mada ovde pise na pamuk sto je delimicno tacno. Ja sam je kupila u JYSK-u.☺


Ovu knjigu sam dobila vec u oktobru-novembru od HEJ!-a i uvek mi se svidjala, ali me je mrzelo da je procitam. I pre neki dan sam uvece legla u krevet i procitala pola, i sutra ujutru drugu polovinu. Po mom misljenju mi je knjiga bila za 4, a onda kad sam procitala kraj predomislila sam se i sada smatram da je za 1000000000..♥♥♥
Na slici je i Krunisana, tj. treci deo ove triologije.

Naravno medju favoritima se moraju naci moje starkice u koje sam zaljubljenaaa... *-*
P.S. Slika je ista iz prethodnog posta, mrzelo me je ponovo da slikam. -_-


Pomenucu jos i ovu Jana Limited Edition vodu od Louise Hay (ko god to bio)  i pozadi ima poruku koju je ona napisala.  Inace ja sam skupljacica i tako obozavam sve sto retko, ili sto ce ga kasnije mozda povuci iz prodaje. Isto tako planiram da kupim ona nova dva sweeta, pa makar ih samo cuvala u sobi.☺

Ok, ne mogu vise da nabrajam favorite. Opet cu ja sa mojim dosadnim pricama kako mi se vratila kreativnost, a nista ne pisem. Hhahahahha, ali obecavam za vikend neki lepi postic. Evo ako ne ispunim dajem vam pravo da se naljutite na mene.




You Might Also Like

24 comments

  1. Imala sam i ja ovakvu cetku za kosu, samo se polomila igrom tuce. I ja koristim B.U. dezedorans ali ja koristim crni i sivi, i moram da pohvalimm ta dva dezedoransa ;) A Janu ne pijem redovno, ono kad idem sa tatom u neki grad, pa fotkam one poruke. I da starkice su ti iste ko i od moje sestre, to sam ti sigurno vec rekla sto puti.. Predivno uredjen post, iako je malo kraći.

    ReplyDelete
  2. Super post,pročitaj obavezno i ostala dva dela Podmetnute,knjiga je saaaavršena,a i u druge dve knjige radnja postaje skroz neočekivana,ali ne otkrivam ništa ;) Probala sam Sweet od pomorandže,i on mi se baš sviđa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaoj, da da hocu. Bas puno drugarica mi je preporucilo knjigu, i sad razumem zasto.♥

      Delete
  3. Super post, starkice su divne.♥

    http://ninaw123.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. Zanimljiv post! Starke fantastične. :D <3

    http://fashionholicyeahh.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Odlican post a favoriti su zanimljivi.Najvise su mi zapale za oko starke! :D Prelepe su! :)

    ReplyDelete
  6. Čili sos je čilav i sosav

    ReplyDelete
  7. Za kremu se u potpunosti slažem. Ako već nisi pročitaj i ostala dva dela knjige, nećeš se pokajati.♥


    pametnodete.blogspot.com

    ReplyDelete
  8. Super post. Mnogo mi se svidjaju favoriti. I ja isto skupljam sve zivo i mrtvo, haha. Sto moja mama kaze deponujem smece.;) Starkesu mnogo lepe. :*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaaoj meni je drugo ime skupljacica, ahahahaha.♥

      Delete
  9. Extra post.Dobri favoriti,inace imamo iste starke,takodje sam opsednutaa :'') ♥
    Ako si u mogucnosti poseti moj blog i ako ti se svidi,uclani see ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ove starke su idalje savrsene
      #savelikimzakasnjenjem

      Delete
  10. Odličan post! Mnogo mi se sviđaju favoriti, moram da kupim tu četku.. :)

    http://saveti81.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Evo sada da ti kazem da pomaze, ali da ipak ne vredi toliko. ;)
      #savelikimzakasnjenjem

      Delete
  11. Bas mi se svida post! Predivne starke:-)♥

    http://sbeauty14.blogspot.com/

    ReplyDelete
  12. Imas bas lijepe starke♥

    http://sbeauty14.blogspot.com/

    ReplyDelete

Reci svoje iskreno mišljenje ☺