Shopping Sale+Koncert Sare Jo

June 28, 2015

Pre neki dan sam isla u Shopping centar Stadion (kao i uvek) u potrazi za nekim novim stvarcicama. Velike su sada akcija i ko zeli da pronadje nesto lepo za leto imas od 400 do 1000 dinara. Mada stvar je ta da je dosta velika guzva i sve je prebrano pa su ostali samo mega veliki brojevi.
No, ja nisam sad nesto pronasla, po neku majcicu ali planiram veliki shopping kad otputujem u Nemacku, pa ce biti i haul.☺ Krenimo od nekih stvari sto sam videla.


Takko je prodavnica za koju ne znaju bas svi. Nema ga ni u Uscu ni u Delti a u Stadionu se nalazi skroz pozadi u cosku. Prodavnica je dosta velika i ima mnogo lepe i  zanimljive stvari po jako "primamljivim" cenama. Prosle godine su oni prvi dobili farmerke u bojama od kojih ja imam skoro sve. Stvari su uglavnom pamucne i jednostavne ali jako prijatne i udobne. To je jedna od mojih omiljenih prodavnica. ☺






Ovo je prosto tako prelepa prodavnica. Prodaje kupace kostime i jos tako nesto. Zove se Calezedonia. Nisam bas ulazila u nju, ali sam se odusevila izlogom i prelepim bojama. Floroscentne boje su naravno karakteristicne za svako leto. :)


Kako zapoceti nesto o New Yorkeru. Ufff pa prodavnicu koju sam mnogo volela a onda mi se nekako smucila. Uglavnom prodaju slicnu garderobu,tj slicne majce. Ali imaju lepe haljine i suknje.


O H&M sam promenila misljenje. Uglavnom nikad nista nisam nasla, izuzev jednom koledzicu i sada razne stvarcice. Imaju lepe sorceve i crop top majce. A nakit im je savrsen. *-*


C&A mi je jedna od omiljenih radnji. Tamo najvise volim da idem sa mamom iz razloga sto ona uvek sve lepo pregleda i pronadje bas ono sto mi se svidja. ☺♥ I da, ukoliko trazite lepe torbe za svaki dan sa zanimljivim motivima ili ranac za skolu, obavezno svratite ovde. :)


Mislim, sta trebam jos da kazem za Vulkan. Obozavam knjizare, bile one da probaju sam knjige ili i pribor za skolu. Gorjuss je nesto sa cime sam opcinjena, imam skoro celu drugu kolekciju svesaka i jos neke iz prve. Trenutno imate neke akcije u Vulkanu 299 dinara jedna knjiga, 2 za 599, i 3 za 799. Nisam sigurna sta sve ima u ponudi, proverite na njihovom sajtu, ali znam da sigurno tu spadaju sva tri dela Igara Gladi. :D


Sada kad sam vam ispricala sta ima novo ovako u radnjama krenimo na koncert Sare Jovanovic. Sigurno vecina vas zna ko je ona, ali za one koji ne znaju ona je ucestvovala u Prvo Glasu Srbije i osvojila je trece mesto, ali je postala najpopularnija. Ja sam za nju navijala, ali nikad nisam bila sad neki fan. 
Ali htela sam malo da se prosetam i da poslusam njen koncert juce, i moram priznati da je ispalo blje nego sto sam se nadala.

Slika je mozda malo mutna, jer nisam bila blizu a i igracice su se brzo kretale. :)

Sara je pevala svoje pesme, kao i strane pop pesme. Imala je plesacice koje su bile neverovatne, i celokupan nastup joj je bio prvoklasan.♥ Sve to je organizovao B.U. iz razloga sto im je Sara zastitno lice. Bilo je dosta dece, i svi smo bas uzivali i pevali sa Sarom. :)


Nakon toga sam se slikala sa Sarom. Posto sam kasnila, nisam dobila flajere za Sarin koncert i nisam imala gde da mi se potpise, a onda samo se, moja drugarica i ja, setile da odlepimo plakat sa zida i da joj dam da mi se potpise. Sada to stoji zalepljeno medju ostalim autogramima u mojoj sobi.☺



Takodje B.U. je delio promociona pakovanja od 50ml novog My Secret parfema, koji sam bas planirala da kupim. Inace ja sam dobila 5 komada, a moja drugarica 3.☺ Ali verujte mi to je nista, jedna devojcica je uzela 9 komada. Hahahha.
Mogli ste besplatno da se slikate u B.U. kabini za fotografisanje sa rekvizitima za slikanje, kao sto su brkovi, naocare, masna, like... I delili su neke kupone sa 30% popusta na sve B.U. proizvode u Lily-ju.☺


Evo jednog video snimka sa koncerta, samo ne zamerite mi sto je malo mutno jer sam skakala gore dole i ne slusajte me kako zavijam od pevanja. Hahaha. I preporucujem da ne uvelicavate na full screen jerdok sam stavljala video smanjila se rezolucija i bas sam se iznervirala, ali molim vas ne ljutite se zbog toga. (:(



I to bi bilo to za ovaj post. Uff, bas sam se naradila. Dok sam sve slike sredila pa napisala evo skoro je 10. Vratila sam se u stos pisanja sa puno, puno novih i zanimljivih ideja. Pa otisla sam sad da gledam seriju, pa se vidimo (cek mi ne mozemo da se vidimo XD), pa me citate (hmm, da to vec moze :)) u sledecem postu. Byee.







You Might Also Like

35 comments

  1. Divan post. Čula sam da su velika sniženja, ali upravo mi se zbog te gužve ne ide. Vulkan knjižare obožavam. Te sveske su preslatke, kupila sam ih za ovu (sada već prošlu) školsku godinu. Saru sam nekada obožavala, više je ne pratim. Nisam ni znala za taj koncert. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja bas zbog guzvi idem u Stadion. Manji je i manje ljudi dolazi.

      Delete
  2. Slike su odlicne. Bas bih volela da zivim u BG-u ali sta da se radi. Sigurno si se super provela. ♥

    http://ninaw123.blogspot.com/


    ReplyDelete
  3. Super post, lepo si napisala. Nikad nisam bila u H&M ali bih jako volela da odem, NY mi se u poslednje vreme ne svidja, nisu im baš kvalitetne stvari, al kada se nađe nešto, opstane i do nekoliko godina..

    smoothieglam.blogspot.com Novi post je tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ranije je NY bio mnogo mnogo bolji. Sada prodaje sorceve, koji izgledaju kao da su iseceneifarmerke, po ceni preko 3000.

      Delete
  4. Replies
    1. Ja sam je sada barem 10 puta vise zavolela.☺

      Delete
  5. Post je divan.
    Bas bi zelela da idem na neki Sarin koncert!☻

    ReplyDelete
  6. Super post Iva. Kada budem išla u BG obavezno ću da posetim Takko prodavnicu. Kod nas u Nišu imamo New Yorker na dva sprata i imaš bukvalno šta god poželiš!
    Dobro si se setila da odlepiš plakat i da ti se Sara potpiše!

    Moj blog je na novom linku
    JUNSKI FAVORITI:
    http://milicamihaela.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Kako je slatka ona torbica u obliku limuna. ♥♥ Ja sam se baš razočarala u NewYorker jer više nemaju onako dobru garderobu kao pre. ☺☺

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bila sam NewYorker-u nemaju neki izbor odeće,ne sviđa mi se.Nekako je sve za starije žene,iskreno. :/

      http://natalijabeauty.blogspot.com/

      Delete
    2. Pa ne samo to, vec im je i garderoba losijeg kvaliteta.☺

      Delete
  8. Jao sad si me oborila sa nogu kad si rekla da se u Vulkanu mogu naći tri knjige za 799din. Ali da ne znas mozda posto ja imam prvi deo, da li se mogu uzeti druga da za 599?
    Posto ja obicno idem u Usce ili Deltu jer su mi oni na dohvat ruke ne svracam cesto u takko. Ne znam cak ni da li sam jednom bila, hahaha. ali cini mi se, po ovim slikama, da je radnja jako slicna Terranovi. sjajan post!<3:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umm mislim da moze jer uzmes dve knjige od 300 i to ti je 600. Ja imam prvi i treci pa cu iskoristiti ovu priliku i kupiti drugi deo. :)

      Delete
  9. Odlicna je ta rva prodavnica stvarno cu pogledati. New yorker me nervira, sve neke vristece majice koje se meni ne dopadaju. H&M mi je omiljenji jos pre nego sto je dosao u Srbiju i stvarno volim njihove modele :)
    Mora da si bila srecna sto si pokupila 5 besplatnih parfema hah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ne znas koliko. Bas sam planirala da ga kupim s'obzirom da sam zaljubljena u miris. *-*

      Delete
  10. Predivan post. Ta prodavnica je kull. Blago tebi videla si Saruu, ja je oboozavaaaam! Drago mi je sto si se lepo provela.
    Elli.

    ReplyDelete
  11. Meni je Sara super, jako mi se dopada što je originalna, što je ne brine šta drugi misle i što je potpuno svoja, baš bih volela da jednom odem na njen koncert. :) Inače, post mi se baš, baš dopao, ovo si odlično odradila! ♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala puno. Sara se trudi da donese stranu pop muziku kod nas.☺

      Delete
  12. very interesting blog , follow you №152, I hope you 'll follow back!
    a good week !
    http://www.mosaictrends.com/

    ReplyDelete
  13. Obožavam C&A jedna od omiljenih radnji. Jako volim knjižare,čak i na raspustu uvek moram kupiti barem jednu svesku. Nisam neki fan Sare ali bih volela ići na jedan njen koncert. ☺
    http://natalijabeauty.blogspot.com/

    ReplyDelete
  14. Jaooo videoo me je odusevioo. Hahah , blago tebi. Bas mi se svidjaju one torbice sto si slikala iz c & a . Ta radnja kod mene nema. :(♥Postt je predobar, samo tako nastavi!!!

    New post, ako zelis procitaj ga; http://miljana-saveti.blogspot.com/

    ReplyDelete
  15. Odusevices se kad vidis cene u Calzedonii, ja sam tamo kupila kupaci jer sam uhvatila neki popust :D

    ReplyDelete
  16. Blago tebii ! :)
    Inace, sjajan post ! :)

    Molim te pogledaj novi post na mom blogu:
    myfdiaary.blogspot.com

    ReplyDelete
  17. Odličan post!

    Posjeti i moj blog i pretplati se : http://mybeautyamazon.blogspot.com

    ReplyDelete

Reci svoje iskreno mišljenje ☺