Prepare for the Next School Year with Iva

August 05, 2015

Ok malo je dugacak naslov ali to mi je palo na pamet. Nisam htela da napisem samo ono Back to School sto svi pisu vec nesto kreativnije da smislim. Opsednuta sam skolskim priborom i sakupljam sveske za skolu vec od maja tako da cu pisati i o tome. Sta cu kad volim da mi je sve lepo.☺ Pa da ne duzim vise....
I da slika je moja. :)

Prvo sto trebate da uradite jeste da se psihicki pripremite za skolu. Znam da je vec avgust i to na neki nacin pocinje da me nervira jer ima jos jako malo dana ali trudim se da uzivam u svakom trenutku i da ne razmisljam o skoli dok jos ne moram. 


 Ja sam vec pomalo pocela da razmisljam o planovima za sledecu skolsku godinu. Krecem u 8 razred i osecam se tako odraslo a vi? Planiram da pronadjem nove prijatelje, sto znam da ce u mojoj skoli biti dosta tesko. Takodje sad u avgutu stvljam stalnu protezu, a posto nosim i naocare bice interesantno u skoli. Ali me ne brine misljene osoba do kojih mi nije stalo.☺

 
Zatim zelim da pocenem sa pisanjem knjige jer imam puno dobrih ideja koje uskoro trebam da pretocim u tekst. Naravno, nastavicu da citam i jako mi je drago sto sam se ovo leto provela citajuci jer sam tako proslavila moj povratak. Posveticu se dosta blogu u periodu kad ne budem morala puno da ucim.


 I na kraju ove godine stize mi prijemni ispit, kojeg se uopste ne plasim jer sam videla koliko malo su se moje drugarice ove godine spremale za njega. Necu da mi pravi neku pometnju i da se dzabe oko njega uzbudjujem kad znam da cu upisati skolu koju budem zelela.:)


 Ba se radujem sledecim postovima iz ove kolekcije. Toliko toga sam isplanirala samo se nadam da cu sve to i uraditi. Novi post verovatno ce izaci i ove nedelje ali nista jos ne obecavam. :)

You Might Also Like

37 comments

  1. Ja se školi ne radujem previše. Ne uči mi se i nisam željna prisustva većeg broja osoba. Međutim, obožavam da pripremam i kupujem školski pribor, jedino to me iskreno raduje. :) Već željno iščekujem sve DIY projekte i Back To School postove na blogovima. Srećno sa ostvarivanjem planova! :)

    http://anjalittleworldd.blogspot.com/

    ReplyDelete
  2. Upravo tako! Ne otrerecuj se prijamnim, to stvara veliki stres a na kraju se ispostavi da su pitanja s osnovnog nivoa i da nije teško upisati se. Ipak, to ne znači da ne trebaš da se spremaš.. jako dobar post!

    Smoothieglam.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa to. Naravno da cu da se spremam ali necu toga da se plasim jer sam videla da nije toliko tesko. :)

      Delete
  3. Jako dobar post kao i uvek,obozavam tvoj blog
    novi post na mom blogu,pogledaj ga i uclani se ako zelis <3

    tijanaqueenoffashion.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. Divan, postic!!♥♥ Ova skolska godina ce za mene zaista biti jedna od napornijih jer i ja krecem u osmi razred, a nastavnici od mene mnogo ocekuju(uvek od mene, haha) sto od takmicenja, sto od raznih konyrolnih zadataka. A tu je naravno i zavrsavanje kucanja moje knjige na kompjuteru, tako da haaaa-uzivancija.♥;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Znam kako ti je. I ja ove godine imam dosta takmicenja jer sam potencijalni djak generacije pa su me stisli sa svih strana. hahah

      Delete
  5. Super post♡ slike su urnebesnee♥

    ReplyDelete
  6. Prelep post,jako mi se dopada!Slika je prelepa!Jedva cekam sledeci post iz ove serije ♥!

    ReplyDelete
  7. Odlican post. Retko ko nema tremu oko prijemnog, pa bas ti zavidim. Super je slika. ♥

    ReplyDelete
  8. Super ti je post, i apsolutno se slažem da treba da uživaš u letu i raspustu dok još traje. Ako već krenemo da se nerviramo i razmišljamo o školi, raspust će pre da prođe i biće mnogo manje zanimljiv. I još mogu da ti kažem kao neko ko je završio prvu godinu, da oko prijemnog uopšte ne treba da se uzbuđuješ pogotovo ako si dobar đak. I iskreno ti želim da upoznaš nove prijatelje i počneš sa pisanjem knjige! <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa znam da je tako. Videla sam da su moje drugarice samo prelistavale zbirke dan pred prijemni i imale su skoro maksimalan broj poena. ;)

      Delete
  9. Svidjaju mi se tvoji postovi! Samo tako nastavi!

    http://doubledamntrouble.blogspot.com/ ovo je moj blog,ako nije problem udji i procitaj,mislim da ce ti se svidjeti :))

    ReplyDelete
  10. Odličan post :) Ja sada u septembru krećem u gimnaziju i već sam prošla taj prijemni tako da me on ne brine,ali me zato brine gimnazija :D
    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemoj sada o tome da razmisljas. Kada krenes daj sve od sebe i to je najbitnije.☺

      Delete
  11. Amazing post, I love it☺
    Check my blog out if you want❤❤❤❤

    ReplyDelete
  12. Post ti je predivan..Ja se ne radujem mnogo školi i trudim se da skrenem misli sa nje dok raspust još traje..I ja ću sad isto biti osmi razred ali be uzbuđujem se previše oko prijemnog jer svi kažu da to nije ništa strašno..
    Poseti moj blog i komentariši moj prvi post..

    www.delilahinzivot.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Ja se uopste ne radujem skoli ! Mislim u pocetku sve bude savrseno,pribor,dve olovke ,dve gumice. Ali kasnije. Pisembsa olovkom koju nadjem na podu i eventualno pola gumice! Uzgred savrsen post!

    www.alijindnevnik.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaoj to sam vec procitala negde. Ali jeste, upravu si.☺

      Delete
  14. EEE, super si, ja sam se oduševila, ako hoćeš, pošto ja sam se učlanila u tvoj blog, možeš, naravno ako hoćeš, ti u moj... smile132.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hvala ti na uclanjenje a ja cu tvoj blog vrlo rade posetiti.☺

      Delete
  15. Draga, odgovorila sam na tvoja pitanja u svom novom postu :) <3

    http://myfirsttextvm.blogspot.com/2015/08/q.html?m=1

    ReplyDelete
  16. Lijepo napisano, sretno u 8.❤️
    Novi post o Lushu : http://rivinsvijet.blogspot.com/2015/08/5-best-from-lush.html

    ReplyDelete
  17. Ja sada krećem u srednju školu i baš se radujem stećiću nove prijatelje i baš se jako radujem i želim što pre da krenem u školu. Inače post ti je odličan. :)

    http://saveti81.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaoj i ja se radujem srednjoj skoli iako nije toliko blizu. :D

      Delete
  18. Ja krecem tek u 7.razred, i uopste se ne radujem skoli, jer svi kazu da je 7.razred najtezi. Inace super post kao i uvek💜
    laninsvet1.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Opusti se. Nije toliko strasno. Samo uci redovno i slusaj na casovima. ♥

      Delete
  19. Jako mi se sviđa način na koji pišeš, sve pohvale. Post je takođe super! :) ♥

    http://dnkbff.blogspot.com/ Ako želiš učlani se.
    Mi smo se učlanile kod tebe.

    ReplyDelete

Reci svoje iskreno mišljenje ☺