Recenzija: Rise by Beyonce

September 16, 2015

Okej, verovatno vas briga kad ja objavljujem postove, ali opet da vam se na neki nacin izvinim. Nije stvar u skoli i obavezama, jos uvek nemam nijedan kontrolni, ali sa obzirom da vec imam 4 lekcije iz istorije, a kad budem imala kontrolni imacu 10, moram da ucim na vreme. Oh, izgleda da ipak ima veze sa obavezama.☺ 

Vec ste mi jednom prilikom rekli da zelite recenziju ovog parfema, i pripremala sam je dugo, ali eto nista. Sada sam tu da vam se oduzimim. Ukoliko idalje zelite da saznate moje isljenje o parfemu samo nastavite da citate.☺

Nemojte misliti da sam pogresila u tekstu. Namerno sam napisala ovakva slova :)
Ok, krenimo redom. Prvo pakovanje. Kutija je zrno-zlatna sa sljokicama. Napisana su velika lepa slova i jos neki osnovni podaci. Ova bocica je od 100 mil. Nisam sigurna da li ovaj parfem ima da se kupi u Srbiji, ali ako neko nadje neka mi javi. 


Zatim bocica. Isto je zlatne boje sa prelepim gore poklopcem koji izgleda kao neki kristali. Bocica je uzana a dosta visoka. (Da li se to uopste govori za neku bocicu?!) 

Sto se tice mirise veoma je jak. Kupila sam ga bez probavanja, a sada sam prezadovoljna.  Kao sto sam rekla miris je onako malo jaci, sladunjav. Nema miris na neko voce koje bih mogla da vam poredim ali nekko miris je upecatljiv. Ko god da ga je pomirisao svideo mu se.
Ja ga naprskam 2 puta. Nekada oba dva puta na vrat, a nekad jednom na vrat a drugi put onako u vazduh pa prodjem kao u filmovima. Hahahaha Verujte mi, i to je previse. Toliko lepo mirise i tako se miris brzo siri da cela kuca mirise. 
Dugo traje. Stavim ga ujutru za skolu, bude ceo dan, a nekad zna i da ostane nakon tusiranja. I da sporo se trosi. Evoja ga imam vec 2 meseca i mozda sam potrosila 1 cm tecnosti. (valjda razumete hahaah.)
Jako sa zadovoljna. Pravi je zenstveni parfem. Ako ikada budete u prilici obavezno ga pomirisite.☺

Na kraju moja ocene su zaista potpuno pozitivne:
izgled: 10/10
miris: 10/10
trajnost; 10/11 ;)

To bi bilo to. Inace ne pisem bas cesto recenzije pa i ne idu mi bas nesto. Ako imate neki predlog za mene sta sledece da pisem recite mi u komentarima. Podstaknite mi ideje. Hahahah 
 

You Might Also Like

12 comments

  1. Sve sam komentare greskom izbrisala, izvinjavam se svima. :(

    ReplyDelete
  2. Ej, ne znam da li se sećaš mene ali si na mom blogu ostavila komentar i link tvog bloga, pa rekoh ajde da vidim kakav je.
    Iskreno, jako mi se sviđa i drago mi je da sam ga posetila :)

    http://barbaraandersen.blogspot.com/2015/09/quick-talk.html

    ReplyDelete
  3. Nice post!!!
    Would you like to follow each other? let me know...
    Besos, desde España, Marcela♥

    ReplyDelete
  4. Mislim da sam negde videla ovaj parfem ali zaista nisam sigurna gde :( Ako opet naidjem na njega definitivno ga kupujem. Post je savrsen :)

    Poseti i ti moj blog u toku je Q and A :

    www.alijindnevnik.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Divna recenzija :) <3

    http://jfashionlover.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  6. Ahhh kako je lep parfem..♥

    ReplyDelete
  7. Sorry, but I don't see you in my followers list!! check it and I follow you back.

    ReplyDelete
  8. Hi dear!
    Lovely blog, thanks for your visit and of course we could follow each other, I am following you now in G+ and GFC, so please follow me in both :)
    Merry Xmas!!
    xxx
    www.travelera.es
    Instagrams: @travelera.es

    ReplyDelete

Reci svoje iskreno mišljenje ☺