#KBLS: Intervju sa našim uzorom

February 19, 2017

Znam da svi sanjate o momentu kada ćete izgledati onako kako izgledaju današnje lokalne sejanke, tačnije kada će svi moji saveti prerasti u stvarnost. Baš zbog svega toga, ja sam odlučila da danas popričam sa jednom devojkom koja baš predstavlja sva naša očekivanja. Ona je odlučila da pomogne svim jadnim devojkama koje su očajne u pronalaženju svog sopstvenog stila. Medjutim, ona je previše kul, da bi bilo ko od vas znao njeno ime, tako da će biti poznatija po svom nadimku. 



Iva: Ćao! Drago mi je što sam te najzad upoznala. Čula sam, da si velika zvezda u svom selu, pa moram priznati da je velika čast videti te uživo. Pa, reci nam nešto o sebi. 

#Ja_biću_poznata: Pozdrav svima, dragi moji. Ne želim da govorim svoje ime, jer nikada ne znam da li postoji neko ko bi želeo da ga ukrade hihihih. Ja sam jedna lepa i uvek nasmejana devojčica, puna stila koja obožava da šljašti. Smatram da se jako dobro oblačim i šminkam za svojih 13 godina, i planiram da otvorim svoj YouTube kanal da bih pokazala, koliko sam ja divna. Opsednuta sam, naravno, instagramom i obavezno zapratite ja_biću_poznata. 


Iva: Ok, lepo. Pre svega, ispričaj nam nešto o svom stilu, i koja je tvoja omiljena kombinacija za svaki dan?

#Ja_biću_poznata: Moj stil je zaista jedinstven, i mogu se pohvaliti time. Nikad nisam videla da se neko oblači isto kao i ja, pa mislim nije kao da postoji još jedna svetska boginja mode. Ono što najviše volim da nosim jesu helanke, jer zaista smatram da svaka devojčica najbolje izgleda baš u svojim omiljenim uskim, crnim helankama. Moja preporuka je da one budu još malo izlizali, malo providne, jer ipak je naš glavni cilj je da privučemo pažnju, ma nebitno na koji način. A što da ne da se malo i promovišemo. Sve ostalo je manje više nevažno. Kada imate helanke, i neku dekoltiranu potkošulju, ma vi ste već topina bre!


Iva: Videla sam da si mnogo popularna na Instagramu, a znam da to moje čitaoce interesuje. Odaj nam tajnu, tvojih pratioca i lajkova.

#Ja_biću_poznata: Jaoj, uopšte ne volim da pričam o tome, jer eto neki će prozivati načine na koje ja postižem popularnost, ali pošto si me tako lepo zamolila, hoću.
Ok, prva i najbitnija stvar jeste, da se reklamirate. Znači ostavljajte spamove po svim poznatim profilima tipa like4like, share4share, follow4follow, i tako dobijate do nekih 1000 pratioca. Sve nakon toga, spada u čist profesionalizam. Slikajte se sa ružnim devojkama koje mrzite, I pišite opise kako se najviše na svetu volite. Poneka provokativna slika, razni neuspeli pokušaju twerkovanja, kao i depresivne slike na engleskom, gde ćete privući veći broj komentara jer će sve vaše “drugarice” komentarisati kako ipak niste same, i kako imate njih. Uff, gade mi se majke mi. Ali brate, koga briga za njih. Lajkovi su bitni hehehehe. Kako sam samo domišljata. xD


Iva: Iskorišćavanje ljudi, nije baš najsjanija stvar, ali ako ti smatraš da je to u redu. Tvoja odluka. Ali kad si već pomenula te tzv. prijatelje. Kakvo društvo imaš? I kako oni prihvataju svu tu buku koja se diže oko tebe?  

#Ja_biću_poznata: E, pravo da ti kažem, svi oni su samo ljubomorni. Mislim kako da ne budu.... Ja sam osoba koja treba biti uzor svima, pa ne bih bila u tvom postu da nisam.    
U svakom slučaju, omiljena sam u društvu, sa svima se slikam, i svi me taguju na slikama. Ah, samo da vidiš koliko komentara imam. I svi su oni mojo omiljeni, znaš kako to ide: topino moja, šuriš, srcee, bebo, vrištiš.... To mi tako ulepša dan, jer znam da me svi vole. I što više emoji-ja jer:
EMOJI-JI SU MAJKA! 
A ako mi neko nekad ne ostavi komentar, vredan mog pogleda, odmah ću mu dislike-ovati sve slike, i unfollow-ati ga, jer ne zaslužuje moje praćenje. Zamisli ti to. Hoće da ja gledam sve što objavlja, a nije ustanju da prokomentariše jednu sliku kako treba..... Kakvo nevaspitanje.... 



Iva: Još samo za kraj, reci nam, ko te inspiriše. Ko su tvoji najveći uzori, u jelte, bilo kojoj obasti?

#Ja_biću_poznata: Ah, odakle početi. Pa što se tiče mode, i stila, tu zaista ne volim da uzimam nekog idola, jer ja sam tako fešn fešn jes jes, i ne treba mi niko. Mada, evo, priznajem da ponekad vidim da neko nosi nešto i onda ja to malo ukradem, ali shhhh....
Ali volim Zorannah, smatram da je ona najbolja spisateljica koja je ikada postojala. Znači njena knjiga Life&Style zaslužuje Nobelovu nagradu, znači žena je topina.
I Mimi.... Mimi MercedeZ je ipak najveća boginja sveta. I ona nikog ne dira, dok poštuju njen zakon. Ona je, znači, likuša koja je jedna jaka žena, koja se bori za svoja prava, i koja može da živi i bez muškaraca. Ma da bre, devojko pokaži im kako se živi!
I verovatno tu ima još nekih ljudi koji zaslužuju mrvicu moje pažnje (ne sve naravno), ali sigurno nisu previše bitni čim ih se odmah nisam setila. OMG, kako je ovo dubokoumno. Moram odmah da postavim ono na tumblr, da mi svi kažu kako sam pametna. Mislim, ja to već znam, ali što da ne čujem i od drugih. xD

Nadam se da vam se dopao ovaj post. naša poznata lokalna seljanke, je bila jako srećna da da ovakav intervju. Ukoliko vam se ona dopada, i želite da saznate još nešto o njoj, obavezno je zapratite na instagramu i recite mi u komentarima o čemu želite da nas dve popričamo. Možda vam ona i odgovori na neki komentar ;) 


You Might Also Like

40 comments

  1. Uživala sam čitajući, vrlo originalno i zanimljivo, haha:D

    http://sosihappylife.blogspot.ba/

    ReplyDelete
  2. TOPINA BRE IVO

    ReplyDelete
    Replies
    1. OMG hvala ti draga na takvom kometaru ♥♥ Inspirativno jakoo

      Delete
  3. Hahahahha, Ivo kraljice! Verovatno bi ovo bili saveti nekih lokalnih seljanki iz mog grada. Post je originalan i jako mi se sviđa tvoj način pisanja. I da popularan seljanka je zaboravila da napomene helanke sa raznim šarama, leopard helanke i uz njih neka pijačna torbetina (ili neka kopija Louis Vuitton) i UGG koje šljašte ljubičastim šljokicama.
    Die with memories,not dreams

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jaoj izvini molim te.... Nisam se u trenutku toga setila. Hvala sto si me podsetila. Sta bih ja bez mojih drugarica hvala hvala
      ~Ja_bicu_poznata

      Delete
  4. Pravi primer opšte poznatih lokalnih seljanki kojih stvarno ima u svakoj školi. I obavezno obučena u onu jaknu sa veštačkim neon krznom, Nike helanke i Tommy Hillfiger čarape do članaka i oooobavezno Nike patike bez obzira što je zima napolju xD I stavlja u opise slika na Instagramu pesme Sandre Afrike i Mimi Majke jer je to strava xD Čisto da joj upotpunim biografiju. Svaka ti čast na kreativnosti! ♥

    katieslittlecorner.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa naravno.... kako si pomislila da bi one izgledale bilo kako drugacij? xD

      Delete
  5. Baš si me nasmijala ovim postom,ali ipak kad malo razmislim tužno je to što je ovo sve,ustvari,tužna istina.Svaka čast na ideji!:)

    Minnah's Life

    ReplyDelete
  6. hahhaha jao baš sam se nasmijala :'D ovo je genijalno hahah

    tipicnateenagerka.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ahahahahhaha genijalno ahahha.... Hvala ti mnogo, zaista ♥♥

      Delete
  7. Odlican post.♥

    Clan sam tvog bloga ako zelis uzvrati:

    aleksandrascorner.blogspot.ba

    ReplyDelete
  8. Pitaj je sta misli o tvojim fashion savetima....i kakvu muziku trebam da slusam
    P.S. Dobar post xD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Moji fashion saveti, su propali, to mogu i ja da ti kazem.... xD

      Delete
  9. Fascinantno je kako na jedan originalan i dujovit nacin docaravas ovu realnost.Stvarno svaka cast!

    P.S.Moze li MOOOOOLIIIIMMMM TEEEE da sledeci post bude room ili desk tour?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Prvo hvala.
      A sto se tice room ili desk toura... Zaista ne verujem da bih to uradila uskoro. Jer, to nije vrsta postova koje ja pisem, a i ne znam.... Mozda nekada.... Mada ne bas uskoro....

      Delete
  10. Odličan post sis! Toliko su topina slike prosto ne verujem. Meni je isto idol Mimi ima savršen glas a njene pesme su vrh! Jao, moj omiljeni stil su jakne sa rozim krznom kako to nije rekla i naravno ne znam kako neko može da izađe na ulicu bez Celine Paris majice. Kako???
    Volimo te Iva najviše srce probodeno strelom, planeta, srugarice koje se drže za ruku, detelina.

    ReplyDelete
  11. Lijepo je pročitati i malo humorističnih postova, baš mi se sviđa! Zapratila sam te.

    Kalopsia

    ReplyDelete
  12. Odlican post haha! :)
    Bas sam se nasmejala, post je divan!

    Pratim te.
    http://broken55.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  13. Nice one :)) Fallow my blog for movie suggestions http://crazyinmoviess.blogspot.com.tr/

    ReplyDelete
  14. Odlican post veoma me je nasmejao!! ❤❤❤

    https://aandymm.blogspot.rs

    ReplyDelete
  15. Baš si nešto "redovna" na blogu. Inače, ovaj post ti je super, mada niko ne voli kada blogerka puno kasni sa pisanjem postova.

    ReplyDelete
  16. Super post!
    Pretim te pa ako zelis uzvrati:http://janead.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  17. Odlican post!
    http://sofiady.blogspot.rs/

    ReplyDelete
  18. Zanimljiv post. ❤
    Pratim te , pa ako želiš uzvrati. Usput pogledaj novi post i ostavi komentar na njemu. ❤ ⬇
    Dreaming of - fashion and beauty

    ReplyDelete
  19. Hahhaha bas si me nasmejala! Svaka cast na ideji!

    Ukoliko zelis da se pratimo, javi mi na mom blogu
    http://milicaworl.blogspot.rs/

    ReplyDelete

Reci svoje iskreno mišljenje ☺