Huge January Haul

February 01, 2016

Ne, ne ovo nisu favoriti (mada mogli bi biti) ovo su proizvodi koje sam kupila ovog januara. Dugo nisam pisala nista vezano za neke Beauty teme, pa reko sto da ne, ionako sam vas smorila sa onim ozbiljnim temama..

Januar je definitivno mesec sminke za mene. Sada sam pocela da se sminkam (ako se to moze nazvati sminkom) i onda sam odmah u januaru kupila sve sto mi treba. Potrefilo se jos i to da su sada ogromnaa snizenja pa sam sve platila dosta manje, no o tome u nastavku posta. :)


Prvo sto sam kupila, i sto sam najvise zelela jeste ova Essence paleta All about Nudes. Imaju nudes, greys, pastels i roze ali meni je ova najlepsa definitivno. Boje su prirodne i primerne mojim godinama. Sve su mat izuzev njih 2. Jeste da su boje na izgled jako slicne, ali kada se stave vidi se razlika. Isto tako, nisu prekvalitetne, nemojte se zavarivati. Ali za cenu od 550 dinara i ovolikog broja senki jako su dobre. Takodje uzela sam i ovu Ebelin cetkicu.

Zatim imamo Essence Get Big Lashes maskaru i Liquid ink eyeliner. Za maskaru verovatno svi znate, ono sto je posebno jeste to sto stvarno ima ogromnuuu cetkicu i to olaksava nanosenje i trepavice vam izgledaju vece. A sto se tice ajlajnera ahhaah sta reci. Pretesko. Ja kao 'ajde necu u olovci i necu debeo vec ovaj najtanji a nemam pojma rukovati njim. Inace ovako stvarno dugo traje, i ne skida se tako lako.


O ovome treba posvetiti puno paznje. Puzzle je inace kozmetika za tinejdzere koju ja obozavam. Ona ima proizvode koji suse bubuljice i koji ne skode (barem mojoj) kozi. Prvi je ovaj korektor cije mi je ovo 3 pakovanje. Da nesto rascistimo, ovo nije korektor za pokrivanje podocnjaka i tih stvari vec samo bubuljica i on ih sakrije na kratko a pritom i osusi. Ja ne koristim puder nego samo ovo.
A drugi proizvod je krema i ona je bele boje i nju stavite isto na bubiljicu i bukvalo za minut ipo smanji svo crvenilo.. Inace nju sam kupila pre 2 godine, a tek sam sada provalila cemu sluzi. Stvarno sve preporuke za ove Puzzle proizvode. :)

Zatim imam dva karmina. Ukoliko ste bili skoro u Lily-ju znate da je bila ogromna akcija Essenca skoro sve za 129 dinara. Snizili su razne karmine, senke, lakove, korektore, cetkice, maskare na tu jednu te istu cenu od 129 dinara. Ja sam kupila ova dva karmina.
Prvi je ovaj roze iz kolekcije Merry Berry (to su one mesecne kolekcije) u boji 03 Red Rock. Dosta je pigmentovan i ne skida se lako uopste, tj. dugo stoji. Potrebna je olovka jer ovako nije bas precizan. (Ili ja nisam precizna xD)
A drugi je ovaj nude karmin iz Nude kolekcije u boji 02 Porcelan doll. Htela sam da uzmem i neki nude karmin koji mogu da nosim svakodnevno. Sto se tice boje, ima je sasvim dovoljno da vam oboji usne, mozete ga cak i u skolu nositi. :)


Gel Essence lakovi su stvarno odlicni (izuzev ako perete sudove, onda se brzo oljuste). Ovaj beli imam jos odavno ali moram ga pohvaliti ovde. Dugo sam trazila bas bas krec beli lak. Probavala sam razne i verujte mi svi su ocajni. Lako se nanosi i dovoljan je samo jedan sloj, i osusi se za manje od minut.  Ovaj je u boji 33 wild white ways a imate i neki drugi (mislim da je 1) ali je nekako sedefast i ima sljokice.
A drugi lak je u boji 52 amazed by you i uglavnom ima sve iste specifikacije kao i prethodni osim toga sto se malo sporije susi i oljusti se za dva dana.


I na kraju imamo ovaj Dove set i Nivea tufere za skidanje sminke. Nema pojma zasto cu vam o ovome pisati ali ajde, ono kao da obavim ovaj post do kraja. Sminku skidam sa Dove mlekom za telo od Shea buttera i vanile. Ja vanila miris volim najvise na svetu tako da je ovo za mene pravo carstvo. Sto se tice tufera jako su mekani i ne raspadaju se. Stvar je da sam ih platila 80 dinara a inace kostaju preko 300. Pratite akcije deco. :)

Kao sto mozete videti ne idu mi bas ove recenzije i to. Ne znam sta da kazem ali reko sto da ne probam. Znam da sam vas smorila sa prethodnim postovima tako da cu sada malo mesati postove. Hope you like it. Bye..♥♥

You Might Also Like

34 comments

  1. Odlični proizvodi, zaista! :) Ja i šminka smo u principu dva različita sveta, tako da bas steta haha. Ali ja stvarno kad se našminkam izgledam gore nego pre (ili je to možda zato što ja nemam pojma da se šminkam, ko će znati...) Svakako, probala sam Dove gel za tuširanje i Dove mleko za teloi zaista su odlični. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. E i ja sam tek sada krenula da se sminkam, napredujem. Mada realno nemam pojma, ali kao ajde. Hahahha

      Delete
  2. Jaoo moram da pohvalim dizajn bloga *o*
    Ja sam tražila ovaj Puzzle korektor,i nema ga u Liliju,tako dakle moraću ponovo pogledati.☺ Što se tiče ajlajnera imam i onaj essencov u olovci i alverde kao ovaj i više mi se sviđa ovaj u olovci,uzmi taj a kasnije kada se uvežbaš možeš ovaj najtanji koristiti.Najgore je to kada na jedno oko izvučeš onu crtu onako profesionalno a drugo oko zezneš haha :D nisam znala za ovo sniženje,nema veze.. Divni proizvodi,ako mi možeš reći koliko je koštala ova Ebelin četkica?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puzzle imas u apotekama. Evo vec 2 sata pokusavam da stavim ovaj ajlajner i nikako mi ne ide. Definitivno cu morati da kupim onaj u olovci. Cetkica kosta 175 dinara. :)

      Delete
  3. I really like all the items, though I'm not interested in make-up at all. I can even say that the world won't see me in make-up so soon. but never mind, this was a great post.

    ReplyDelete
  4. Uhuu,koliko proizvodaa!
    Ovaj Dove go fresh je predivaaaan.Ja sam ga imala i bila sam odusevljena sa njim!

    Novi post na blogu 》 girlsstuffblogg.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Dopada mi se ovaj haul,imamo istu paleticu.Twins *-* Iskreno ni ja ne znam da stavljam ajlajner tankom četkicom,za mene je više kreon,haha ☺


    Beauty by Alex

    ReplyDelete
  6. Cula sam stvarno dosta pohvala o ovom puzzle korektoru, ne znam da li stvarno uklanja bubuljice, ali dovoljno je i da ih osusi. Moram kupiti taj korektor jer imam malo problema sa bubuljicama na celu. Inace svi ostali proizvodi su odlicni, koristila sam i ja ovu maskaru ali sam je zamenila sa Big & false lash koja je takodje jako dobra vodootporna maskara. ♥

    GIWEAWAY,internacionalan ----> Miljana Easy Skillful

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nemam nikakvo iskustvo sa vodootpornim maskarama ali kazu da nisu lose. ;)

      Delete
  7. Imam ovu Nudes paletu i moram da je pohvalim. Nećeš se raočarati :)

    Teodora's small world

    ReplyDelete
    Replies
    1. Imam i ja i stvarno sam prezadovoljna kao i ti.:)

      Delete
  8. Divan post Ivo♥ Za paletu sam čula sve pohvale, međutim još uvek ne bih da je kupujem, jer sam tek sedmi razred.. Probala sam Dove mleko za telo, i obozavam ga, odlican je♥

    ReplyDelete
  9. Svi proizvodi su odlicni, koristim neke od proizvoda, lepo ce ti koristiti. Narocito paleta od Essence-a :) A tehniku sa ajlajnerom ces polako steci, ne brini se, treba ti samo malo vezbe <3

    ReplyDelete
  10. Ja imam ovu Puzzle kozmetiku, i moram reći da sam njome prezadovoljna jer posle trećeg nanošenja gela, sve bubuljice su mi nestale. Inače, kozmetičarka mi je preporučila ovu kozmetiku, i svi kažu da je jako kvalitetna. A šimnku baš i nemam jer ne znam baš da se šminkam ;)

    katieslittlecorner.blogspot.com - novi post na mom blogu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Puzzle je stvarno odlicna firmaaa stvarno oko bubuljica je stravaa.♥

      Delete
  11. Obozavam essence I njihovu sminku, pristupacna je I savrsena za tinejdzere! Divan post!

    Novi post je na blogu, volela bih da pogledas!

    http://missbabybluelove.blogspot.rs/2016/02/early-spring.html

    ReplyDelete
  12. Znaci ja ne verujem koliko ti je slatka pozadina..♥♥
    A za ove senkice svi kazu da je odlicno pakovanje, a da kvalitet i nije bas, pa sta ti mislis?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pa onako. Nisu toliko lose koliko se prica.

      Delete
  13. Sjajan haul, baš sam uživala čitajući ovaj post. Sutra obavezno moram da svratim do Lilly drogerije da i ja kupim nekolilo essence karmina koje već dugo merkan po super cenama. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trebalo bi da akcija jos trajepa obavezno pogledaj. :)

      Delete
  14. love the palette
    great post!
    xoxo
    http://pandoraglam.blogspot.com

    ReplyDelete
  15. Odličan haul :) Ja imam sličnu essence paletu senki,samo što je moja u nijansama Bronze :)

    http://fashionawakebyb.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ja sam se bas dvoumila izmedju te dve, ali kao ajde nude. ;)

      Delete
  16. Kako nisam ostavila komentar :O?! Uglavnom, obožavam Essence paleticu, kao i njihove karmine i maskare! Ma sve, super su. Post je odličan, super napisano i sviđaju mi se svi proizvodi. Dosta sam čitala o Puzzle proizvodima i obavezno ću ih isprobati. <3

    ReplyDelete
  17. Super post!!!Slike su super,samo tako nastavi!!!

    Imam novi post pa me poseti na bojanasworlddd.blogspot.com i ako zelis uclani se (uzvracam)!!!

    ReplyDelete
  18. Proizvodi su zaista divni! Obožavam Essence lakove, a njihovu ću si paleticu uskoro priuštiti :) <3

    ReplyDelete

Reci svoje iskreno mišljenje ☺