Iva's Trach Party #1

November 21, 2014

Da ovo je novi post za vas. Pa posto mi se svasta desava u zivotu zelela bih da to nekako i ispricam, pa sam napravila ovakav post. Ovakvi postovi ce izlaziti svakog petka svake druge nedelje i ispricacu vam neke moje savete i sta mi se desilo te nedelje.
Pa kao najvaznija stvar sto se desilo ove nedelje jeste to sto je juce bila premijera filma Igre Gladi:Sjaj Slobode 1 deo, a ja idem sutra da ga gledam sa drugaricama. Idemo u Usce Shopping centar i bice nam veoma zaniljivo. Malo smo gledale krpice a naravno i film.


Ova nedelja je veoma cudna za mene jer se sad celo moje odeljenje posvadjalo sa jednom devojcicom koja ih je iskoriscavala( a inace ja se sa njom ne druzim vec 2 godine). Pa sad je tu nastala opsta pometnja i svadja i tako to, ali da vas ne davim time.
Volite li filmove?
Pa Boze i ja pitam glupa pitanja, pa svi ih vole. Epa ja volim i razne stvari iz filmova npr. ogrlice narukvice, bedzevi i tako to. Epa ja sam kupila ogrlicu iz filma Harry Potter, i ove nedelje mi je stigla, ali detaljnije u sledecem postu. :3
Dobila sam novo ogledalo za sobu ( sa sve sijalicama okolo):D
Ovo mi je prvi put da pisem ovaj post, pa jos nisam bas osmislila o cemu da pisem, ali verujte mi, sledeci ce biti mnogo bolji.
Da li ste primetili da se sad drugacije potpisujem? Uspela sam da napravim da mi potpis bude providan zahvaljujuci blogerki Alex, koja mi je to objasnila. Takodje osvojila sam 4 mesto na Alexinom online giveaway-u i dobila sam reklamu za moj blog narednih 10 dana.☺☺
Veliki poljubci od vase


You Might Also Like

2 comments

Reci svoje iskreno mišljenje ☺