Get ready for Christmas with Iva #11 DIY Cute Lollipops

December 31, 2014

Ovo je jedan dodatni post, za koji mi je dosla ideja kad sam danas sa strinom pravila neke kolace. Ona to mnogo voli ko i ja i isto je detaljna, dok moja mama vise voli nesto slano da pravi. Ovo su jedne slatke cokoladne lizalice.♥
Prvo sto trebate da uradite jeste da napravite smesu kao sto pise u receptu. I onda je oblikujete u loptice. Posto ne znam napamet sta treba od sastojaka slikala sam vam recept.

Zatim uzmete one stapice za raznjice umocite vrh u cokoladu i ubodete u kuglice.
 I onda preostaje samo da svaku kuglicu umocite u cokoladu i mrvice po vasolj zelji. Preporucujem mrvice da bi se lakse zalepile. Samo odmah cim umocite u cokoladu nemojte da cekate da se osusi vec ih odmah stavite. Takodje preporucujem da ih rukama nacate na loptice a ne da umacete. Bice lepse.

I to je to. E sad vodite racuna sta cete sa njima. Ne mozete svaki pojedinacno da drzite u rukama da se stegne. Ja sam uzela stiropor i na njega zakacila kako koju zavris. Ukoliko nemate stiropor stavite odozgo na tanjir, pa posipajte mrvice. Kad to zavrsite stavite u zamrzivac.

I ovo je zadnji post u ovoj godini. Nadam se da vam se svideo. Necu vam vise oduzimati vreme iditi svojoj porodici i prijateljima.

Zelim vam svima srecnu Novu 2015 godinu, da budete srecni i zadovoljni, da nastavite sa blogovanjem i da vam blog bude uspesan. Da vam se sve zelje ispune. Da ostanete najbolji citaoci ikada.♥ Da u Novoj godini radite sve sto volite i da vas nista ne nervira. Jednom recju sve najlepse i vidimo se sledece godine. 

Ljubi vas vasa 

 


You Might Also Like

12 comments

  1. Kako su slatke!

    ReplyDelete
  2. Njam, ovo izgleda preukusno. Moraću da probam uskoro! :)

    NOVI POST JE TU:
    diaryofdreamer07.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Odlično, izgledaju ukusno! :))
    Srećna Nova godina draga♥

    http://fashionholicyeahh.blogspot.com/ uzvrati follow?

    ReplyDelete
  4. Jao, jedva cekam da napravim! Srecna ti Nova godina! http://milenafashion123.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nadam se da ces uspeti. Sve najlepse, takodje.

      Delete
  5. Ideja je super, probacu. Ako mi se bude dopalo, pomenucu na svom blogu http://runa-luna-blog.blogspot.com/

    ReplyDelete
  6. Jaaoj kako lepo izgleda. Mora da je jako i ukusno.♥

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pravo da ti kazem i jeste. Moja strina je to nasla u nekom kuvaru i drago mi je sto sam ucestvovala u pravljanju ovakvog ukusnog slatkisa.♥

      Delete

Reci svoje iskreno mišljenje ☺