Get ready for Christmas with Iva #6 Kicenje jelke+pobednik takmicenja

December 28, 2014

Najzad sam uspela da napravim ovaj post. Jelku sam okitila jos u sredu, ali nikako da stignem da napisem.No, prvo da vas posavetujem o necemu. E stvarno sam smorila sa ovim mojim savetima jel da? Ni vi,a ni ja, ne mogu vise sebe da trpim.☺ Salim se samo ja. Sada cu vam odgovoriti na neka pitnja koja sam ja smislila da bih vama lakse objasnila.
1.Kada kititi jelku?
Epa to vec zavisi od deteta, ne znam ko koliko voli to da radi. Ja bih kitila u julu.☺ Preporucujem da to uradite kad vi to zelite i kad budete osecali tu novogodisnju euforiju. Nemojte da zurite jer to tako radi vasa drugarica. Polako, oseticete kad mozete.
2.Kako okititi?
Epa to je vec sad teze pitanje.Mozete okititi jelku sa sarenim ukrasima, jedno bojnim, to je vase licno misljenje. Necu se mesati u to.☺
Necu vise da vas smaram. Sada moja jelkaa.. *-* Imala sam jedan problem, a to je da mi je vrh jelke (ne ukras neko bas jelke) pukao, pa cu taj mali deo da ukitim u svojoj sobi. Postavicu vam sliku jelke i nekih mojih najdrazih ukrasa.
Ja sam okitila jelku u crveno-srebrno, ali kao sto mozete da vidite ima dosta sarenih ukrasa, zato sto to volim.

Jel vam se svidjaju ukrasi? Ovu balerinu sam kupila u Maksiju za nekih 100 dinara, i izgleda kao da je od leda. Kugle imaju prave delove staklica i mogu biti disko kugle. Kao sto imam ovo zvonce i poklon imam i jelkicu. Na ovoj zadnjoj slici vidite jelkiu i dve bombone. Od svakog ukrasa imam 3 komada XD.
Uff jel vam se svidja jelkica koju smo mi zajedno napravili na blogu? Epa kao sto sam obecala ciji mi se ukras najvise bude svideo dobice reklamiranje bloga. Iiii pobdnik jee.............
MINIMAUS099. Cestitam!! Njen ukras je bio Gingerbred boy, i ako ga ja i nisam bas najbolje napravila ideja je odlicna.☺ Osvojila si reklamiranje bloga 10 dana. ;)
I da, produzila sam jos par dana anketu vezanu za muziku, posto je bilo maltene nereseno. Tako da molim vas glasajte da bih znala da li mojim citaocima odgovara muzika ili ne.☺


You Might Also Like

10 comments

  1. Balerina je divna! :)

    http://doityourselflady23.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Divna je balerina imam isti rozi kockasti bonbon. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. http://ivasspecialseciton.blogspot.com/2014/12/321-new-yearmini-giveaway-for-new-year.html GIVEAWAY!!!!!

      Delete
    2. Sada sam shvatila da bukvalno ne postoji post koji ti nisi komentarisala. :)
      #savelikimzakasnjenjem

      Delete
  3. Sjajan post i cestitam pobednicii:)

    POSETITE MOJ BLOG:
    http://shineperfection.blogspot.com/

    ReplyDelete

Reci svoje iskreno mišljenje ☺